You are currently viewing Zabavne igre s vašim djevojčicama

Zabavne igre s vašim djevojčicama


Mala djeca postaju svjesna funkcije predmeta iz mjeseca u mjesec što dodatno zahtijeva rad s njima svakim danom sve više. Vole slagati kocke, brbljati u telefon igračku ili piti iz šalice za “veliko dijete”, vole zabavne igre. Ovo postavlja temelje za predškolsku igru, kada korištenje mjerača vremena za pećnicu u kuhinji za igru ili zvonjenje u lažnom vatrogasnom vozilu označava rastuće razumijevanje vašeg djeteta da svaki predmet služi svrsi. Vaše će dijete također početi razlikovati boje i oblike. Stoga birajte igračke koje su svijetle, šarene i zabavne za male ruke. Do druge godine, većina mališana može šutirati loptu, žvrljati bojicama i graditi kule visoke četiri ili više blokova. Do 3 godine mogu rješavati jednostavne zagonetke i pedalirati tricikl. Očekujte da ćete vidjeti puno ponavljanja, jer tako mališani savladavaju nove vještine i uče da imaju određenu kontrolu nad svijetom oko sebe.

Noć porodičnih igara

Evo sjajne tradicije koju je lako započeti. Odaberite noć i neka bude noć porodične igre. Postupno dodajte igre koje mogu biti zabavne za cijelu obitelj. Naizmjence birajte igru za igranje. Provjerite jesu li igre primjerene najmlađem igraču. Izvrsno vrijeme za povezivanje kroz prijateljsko natjecanje. Naučite kako se izmjenjivati i igrati pošteno. Naučite kako biti dobar gubitnik u igri i kako podnijieti gubitak kako biti i dobar pobjednik.

Igrati se loptom

Bilo da je u pitanju nogomet, bejzbol, košarka, kick-ball, dodgeball ili tiha lopta – samo igrajte! To je jednostavan, a ponekad i jeftin način da se zabavite uz malo potrebnih priprema!

Ispecite kolačiće sa svojom djecom

Iako možda ne razmišljate o pečenju da se igrate, vaša djeca to čine! Pustite ih da izmjere sastojke, držite mikser, razbijte jaja i neka budu neuredna i gnjecava!

Napravite kolaže

Od starih časopisa može se napraviti jednostavan kolaž. Izrežite slike i zalijepite ih na običan papir, građevinski papir ili veliku ploču za poster. Dodajte šljokice, naljepnice i ukrasne trake. Neka bude jednostavno ili složeno koliko želite!

Čajanka na otvorenom

Za sve malene princeze čajanka na otvorenom je san o kojima stalno sanjaju. Iznesite njihove omiljene šoljice i čajnik vani, omiljenje plišane igračke i uživajte u toplim razgovorima i šoljicama čaja.

Igra Prošetaj psa

Igra Prošetaj psa, dinamična glazba, igračka psa koji može hodati. Pas je jako sladak, s dinamičnom glazbom, zamahuje repom, može hodati može lajati i svijetliti.

Scramble igra

Ovu igračku Scramble mogu igrati 4 osobe odjednom, pobjeđuje onaj ko uzme najviše loptica. Pogodno za obiteljsku igru i druženje.

Mickey Mouse igračka

Slatka uspavanka-igračka  Mickey Mouse pomaže vašoj bebi da sretno i mirno spava. Neka vaša djeca prepoznaju boju i oblik i uče glazbu tokomemitiranja, ovo poboljšava dječju inteligenciju, slušni osjećaj i ostale sposobnosti, te je najbolji prijatelj za djecu i učenje.

Plešući snješko

Dopustite svojoj djeci da plešu i igraju se s ovim slatkim snješkom. Potiče spretnost, vještine koordinacije itd. Maštu vašeg djeteta će rasvijetliti ovaj čarobni rasplesani snješko!

Komentariši