Puška za mjehuriće

12.00 KM

  • 1、Cool Bubble Gun: Gatling mašina sa mjehurićima ima 15 rupa, može stvoriti mnogo mjehurića, vrlo cool i šarenije i zabavnije za igru. Usvajajući Gatlinovu strukturu izgleda, svježe oblike i različite stilove, postat će jedinstveni igrač mjehurića, koji će privlačiti okolno vidno polje.
  • 2. ABS materijal prilagođen djeci: izrađen je od netoksičnog ABS materijala, siguran za djecu i neće curiti ili prolijevati. Veoma je bezbedan za decu i kućne ljubimce. Djeca mogu nositi sa sobom i uživati ​​u jurnjavi balona.
  • 3、Safe Cold Fan Mode: Lopatica ventilatora je mekana, sigurna igračka od pjene za vašu djecu i kućne ljubimce. Kada se dijete osjeća umorno nakon jurnjave, bit će mu jako vruće. Možete koristiti mali ventilator, koji će donijeti hladan i ugodan vjetar.
  • 4、Jednostavna upotreba: Naš šareni pištolj koristi 3 AA baterije (NISU uključene), jednostavan za povezivanje i korištenje. Sipajte vodu sa mjehurićima u dodatnu dasku, uronite u vodu s mjehurićima, a zatim pritisnite prekidač da uživate u vremenu za mjehuriće. (Imajte na umu da zbog ekoloških problema ne obezbjeđujemo tečnost u obliku mjehurića, vi i vaša djeca morate sami da otklonite greške kako biste igru ​​učinili zanimljivijom).
  • 5、Savršen poklon: zabavan i jedinstven dizajn Gatling mašine, promovira razvoj dječje mašte i kreativnosti. Vaša djeca mogu nositi sa sobom ovaj top s mjehurićima, zabavnu i interaktivnu igračku koja ih može zabavljati dugo vremena.
Kategorija: Oznake , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Puška za mjehuriće”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *